آرد بی کیفیت و معضل نانوایان در شاهرودو میامی
یک رومه نگار شاهرودی
در یادداشتی حدود سه ماه پیش به اینموضوع پرداختیم که آرد با کیفیت میامی و شاهرود به مرکز استان برده شده و آرد بیکیفیت به شاهرود می آید تا نانوایان مجبور شوند به آن نمک فراوانی بزنند تا حداقلکیفیتش را حفظ کند.
در این یادداشت از زاویه ای دیگر بهموضوع می پردازیم آن هم نگاه نانوایان به این آرد بی کیفیت.
آرد وقتی بی کیفیت می شود برهمه چیزتاثیر می گذارد نانوایان می گویند قیمت خمیر مایه از ۴۵ هزار تومان در هر کیسه به240 هزار تومان افزایش یافته همچنین بیمه هر سال گرانتر می شود و آن ها باید برایاینکه جبران بی کیفیتی آرد شود، مکمل هایی به آرد اضافه کنند که این مکمل ها هم از12 هزار تومان به 35 هزار تومان (آن هم در بسته های نیم کیلویی) افزایش قیمت یافتهاست.
حال ببینید که یک بی کیفیتی آرد می تواندچندین و چند مجموعه دیگر را زنجیر وار با مشکل مواجه کند از طرف دیگر نانوایان میگویند مزد کارگر و پول گاز هم اضافه شده اما نان در شاهرود گران نمی شود تا جبرانهزینه هایشان شود.
کارنامه مدیرکل 16 ساله سازمان تبلیغات اسلامی استان سمنان
آرد ,بی ,نانوایان ,کیفیت ,شاهرود ,تومان ,بی کیفیت ,آرد بی ,هزار تومان ,در شاهرود ,بی کیفیتی
درباره این سایت